[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]
Прості розмови
SiveRДата: Пятниця, 30.10.2009, 12:46 | Повідомлення # 541
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1166
Репутація: 40
Статус: Offline
Сьогодні підтвердили шо цей вірус у Франіку - свинячий грип! По радіо чув =)

 
RaiMoriДата: Пятниця, 30.10.2009, 13:01 | Повідомлення # 542
Професіонал
Група: Перевірені
Повідомлень: 1396
Репутація: 38
Статус: Offline
угу)) і це так довго треба було визначати що то був свинячий грип...
а ця свиняча зараза швидко поширбється. якщо його зробити тільки більш смертоносним, то було б крутіше атомної бомби. май на увазі сівер!!=)) тік мну антидот зроби smile


 
РіттеркайзерДата: Пятниця, 30.10.2009, 13:18 | Повідомлення # 543
Друг
Група: Модератори
Повідомлень: 916
Репутація: 34
Статус: Offline
Quote (Rimori)
так система існує для покарання????

система (нормальна ситема)існує для загального блага
Quote (Rimori)
конкуренція є завжди і завжди вона комусь приносить шкоду

мене як економіста ти ніколи в цьому не переконаєш))
Quote (Rimori)
реальність одна

хоч щось добре
Quote (Rimori)
ніхто... у всіх є переконання і світогляд сформований під якимось впливом

тоді навіщо говорити взагалі про нейтральність?
Quote (Rimori)
чомусь тисячі вчених не вважають це маячнею... хз чому... не скажеш?

а чому тисячі вчених у срср вважали комунізм - вищим ступенем розвитку людства, а червоний терор - вищим ступенем класової боротьби???
про політику - на, почитай:
Що таке справжня політика? Це вольове впровадження в життя ідей для перемоги соціальної та національної справедливості. Справжньою політикою рухають два первинних, основоположних почуття – любов та ненависть. Ми понад усе любимо українську націю та понад усе ненавидимо усе і усіх, хто експлуатує і нищить українську націю. Якщо в політиці нема любові та ненависті – то це не політика, а обдурення народу з метою його безмежного грабунку. Тоді це – гендлярство моральних виродків яких, не дивлячись на всі штучні кольорові фантики, об’єднує єдине і ненаситне прагнення наживи та паразитування.

Чому ми займаємося політикою? Багатьом з нас набагато цікавіше було б займатися поезією чи стройовою підготовкою, але сьогодні ми йдемо політичним шляхом, бо інакше не можемо. Ми бачимо несправедливість щоденно і щохвилинно, бачимо знущання виродків над нашою нацією і терпіти це не маємо жодного наміру.

Олігархи, українофоби, чинуші-корупціонери, мажори, “справжні українці”-хруні, гламурні потвори з числа представників “богеми” та інші породження антиукраїнської системи наївно думають, що ми такі ж як вони, що з нами можна домовитись, купити нас і “рєшать” з нами “вапроси”. Вони переконані, що це в нас все “по молодості”, що це все гола риторика, що ми всього лише хочемо мати те, що вони мають сьогодні. Ці обмеженні істоти з матеріалістичним світоглядом думають, що ми проміняємо велику боротьбу за націю та шанс стати героями на міщансько-капіталістичну “успішність” в очах проституйованої лжееліти. Вони наївні, бо просто не здатні любити і ненавидіти, тому просто не розуміють, що ми ненавидимо їх по-справжньому.

Ми ненавидимо все, що пов’язано з нинішньою антиукраїнською лжеелітою. Ми плюємо на «статус», отриманий в українофобній системі тотального визиску народу, ми плюємо на комфортне обивательске життя колаборанта, отримане в обмін служіння якому-небудь олігарху, ми плюємо на “бренди”, “тренди”, “меседжі”, “світське життя”, “сучасне мистецтво” та всю іншу антинародну гниль, породжену ліберальною системою. І ми не просто на все це плюємо, ми знищуємо все це вже сьогодні.

Легендарне покоління українських націоналістів-революціонерів, покоління Бандери, Шухевича і Лемика, зростало на болі за втратою України та гніві на ворогів, як співалося в гімні ОУН.

Наше покоління, покоління новітніх націоналістів-реворлюцінерів, зростає на ненависті до тієї огидної бутафорії, яка покликана довести нам, що те, що відбувається навкруги – це українська держава. Бутафорії, за якою – оскаженіла українофобія, тотальний капіталістичний визиск українців, нав’язування маразматичної самознищувальної толерантності, вимирання нашого народу і цинічний бенкет зажирілих паразитів – нащадків комуністичної номенклатури та новітніх синків космополітично-ліберальної системи.

Нам нав’язували брехню, що нібито ми вже живемо в омріяній Українській Самостійній Соборній Державі. Виявилося, що ми живемо в комуно-ліберальній українофобній республіці, яка нищить наш народ і залишає його беззахисним перед зовнішніми загрозами.

Нам потрібна соціал-національна революція. З нас досить політичного онанізму типу так званої “помаранчевої революції” чи ще якогось цвітастого лохотрону під пісні “популярних виконавців”. Нам потрібно знищити антиукраїнську систему і побудвати націократичну Велику Україну, де не буде українофобії та експлуатації українців. Велику Україну, яка стане першою новітньою націоналістичною державою світу і вкаже іншим поневоленим глобалізацією народам шлях до свободи і величі.

Наша революція буде одночасно національною і соціальною. Національне –це мета, соціальне – шлях до цієї мети. Нам потрібно звільнити українську націю від національного приниження та соціального визиску.

Соціал-національна революція може здійснитися різними шляхами – і шляхом перемоги на виборах, і шляхом всенародного зриву. Це не принципово. Головним є те, що ми любимо і ненавидимо, а значить наші почуття будуть сильнішими за усі спокуси, якими сили Зла нас обставляють, чим ближче ми наближаємося до мети. Ми любимо і ненавидимо, а значить ми не проміняємо свободу і щастя свого народу на подачки олігархічної системи, на зажерливе життя “професійних політиків” з недоторканим статусом, ми не проміняємо свіжі вітри соціал-національної революції на задуху фешенебельних ресторанів з “успішними людьми”, ми не проміняємо нагоду очистити батьківщину від антиукраїнської наволочі на який-небудь спортивний автомобіль чи ще на якусь можливість почувати себе мажором на фоні жебракуючих українців.

Якщо якісь цинічні боягузливі “прагматики” і “реалісти” будуть намагатися переконати нас, що ми всього лише мрійники і будуть схиляти нас до колабораціонізму з антиукраїнською системою, то ми для початку пошлемо їх подалі. Хай ці зрадники продовжують виправдовувати своє моральне падіння “реалізмом”, а наша реальність – це реальність історії. В історії не було жодної вартої уваги події, в основі якої не лежала б безоглядна віра в свої ідеали та безкомпромісна боротьба.

У кожного з нас є вибір – існувати як батарейка для антиукраїнської системи, як сірий обиватель, якого національно знищують і соціально експлуатують, або ж прожити сповнене справжнім буттям життя задля власної нації. Або замкнений життєвий цикл, який пропонує нам антинародна система –“експлуатація-споживання-смерть”, або наш шлях – соціал-національна революція, перемога і свобода. Третього не дано.

Наші лави відкриті для всіх українців, які готові боротися за перемогу соціал-націоналістичної революції. Всі, хто має українське серце та у кого не тремтять руки, будуть вливатися в нашу лаву. Любов до української нації та ненависть до її ворогів – це першопочаток і основа нашої боротьби.

Коли над Дніпром піднімуться переможні прапори соціал-національної революції, почнеться зовсім нова історія. Але сьогодні всі сили, всі думки, всі почуття – для перемоги соціал-національної революції!

Андрій Іллєнко

http://deschenko.livejournal.com/#post-deschenko-41396
http://www.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/012174/
http://www.vatra.org.ua/sotsial....yu.html


кайдани порвіте
і вражою, злою кров'ю
волю окропіте.
 
VettghernДата: Пятниця, 30.10.2009, 14:08 | Повідомлення # 544
Гуру
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2239
Репутація: 43
Статус: Offline
Ріттеркайзер, скільки букофок.. wacko


 
RaiMoriДата: Пятниця, 30.10.2009, 14:14 | Повідомлення # 545
Професіонал
Група: Перевірені
Повідомлень: 1396
Репутація: 38
Статус: Offline
ну гарні слова. не більше...
нація... клас... революція. все це лиш чергові утопічні ідеї... чим тобі не комунізм???
дбати про свою державу, це одне. а от добивтися якихось невідомих утопічних ідей, це вже інше...
та й взагалі, як ти можеш говорити про націю, якщо ти навіть її не поважаєш. Ти би прихлопнув кожного, хто не підтримує націоналізм.А націоналізм в Україні підтримує не велика частина НАЦІЇ.
Тоді нацонналізм це вже не нація, а певні круги людей зі спільними ідеями.

Додано (30.10.2009, 14:14)
---------------------------------------------
та й взагалі для цієї теми створити окрему тему, а звідси цю всю херню видалити


 
РіттеркайзерДата: Пятниця, 30.10.2009, 21:09 | Повідомлення # 546
Друг
Група: Модератори
Повідомлень: 916
Репутація: 34
Статус: Offline
Quote (Rimori)
все це лиш чергові утопічні ідеї.

Quote (Rimori)
це одне. а от добивтися якихось невідомих утопічних ідей, це вже інше...

Ріморі, ти сам писав в ОП що потрібно подолати сьогоднішню несправедливу світову систему. То це утопія чи ні?
Quote (Rimori)
Ти би прихлопнув кожного, хто не підтримує націоналізм.А націоналізм в Україні підтримує не велика частина НАЦІЇ.

Ріморі, давай десь зимою у Франківську зустрінемся. Якщо я тебе не прихлопну, то значить ти неправий)))
Quote (Rimori)
А націоналізм в Україні підтримує не велика частина НАЦІЇ.

поки що.


кайдани порвіте
і вражою, злою кров'ю
волю окропіте.
 
SiveRДата: Пятниця, 30.10.2009, 21:40 | Повідомлення # 547
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1166
Репутація: 40
Статус: Offline
Quote (Rimori)
а ця свиняча зараза швидко поширбється. якщо його зробити тільки більш смертоносним, то було б крутіше атомної бомби. май на увазі сівер!!=)) тік мну антидот зроби smile

Я й без тебе це знав =)


 
VettghernДата: Пятниця, 30.10.2009, 21:47 | Повідомлення # 548
Гуру
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2239
Репутація: 43
Статус: Offline
Сьогодні вночі Київська санітарноепідеміологічна служба буде проводити дезінфекцію повітря з гелікоптерів в Києві. Рекомендовано позакривати вікна і не виходити на двір до ранку завтрішнього дня. Можливі алергічні реакції при потраплянні дезінфектора в дихальні шляхи.

Інформацію отримано від санітарноепідеміологічної служби.

Проінформуйте інших



 
RaiMoriДата: Пятниця, 30.10.2009, 22:05 | Повідомлення # 549
Професіонал
Група: Перевірені
Повідомлень: 1396
Репутація: 38
Статус: Offline
Quote (SiveR)
Я й без тебе це знав =)

за антидот для мене не забудь...))

Додано (30.10.2009, 22:05)
---------------------------------------------

Quote (Vettghern)
Сьогодні вночі Київська санітарноепідеміологічна служба буде проводити дезінфекцію повітря з гелікоптерів в Києві. Рекомендовано позакривати вікна і не виходити на двір до ранку завтрішнього дня. Можливі алергічні реакції при потраплянні дезінфектора в дихальні шляхи.

еее...Сівер, питання. А хіба ця дезінфекція щось допоможе??? це ж вірус, а не бактерія. а якщо я не помиляюсь,то вірус розвивається і живе лише в організмі. питання. в нас в країні ідіоти боряться з вірусом?

чи все ж допоможе???




Повідомлення відредагував Rimori - Пятниця, 30.10.2009, 22:05
 
РіттеркайзерДата: Пятниця, 30.10.2009, 22:30 | Повідомлення # 550
Друг
Група: Модератори
Повідомлень: 916
Репутація: 34
Статус: Offline
Quote (Rimori)
чи все ж допоможе???

Україна Володимирівна сказала допоможе - значить допоможе. Якщо якісь доктори наук чи професори будуть заперечувати - вони відразу стануть маріонетками Секретаріату Президента)))))))


кайдани порвіте
і вражою, злою кров'ю
волю окропіте.
 
VettghernДата: Субота, 31.10.2009, 10:14 | Повідомлення # 551
Гуру
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2239
Репутація: 43
Статус: Offline
Quote (Rimori)
еее...Сівер, питання. А хіба ця дезінфекція щось допоможе??? це ж вірус, а не бактерія. а якщо я не помиляюсь,то вірус розвивається і живе лише в організмі. питання. в нас в країні ідіоти боряться з вірусом?

сорі,що нагло відповідаю замість сівера,але хочу сказати.що до хворих не можна наближатися менше,ніж на метр,бо заразишся+ там ,де перебуває хворий потрібно провітрювати кімнату.. отже напрошується висновок,що цей вірус,чи що воно є може жити і в повітрі. wink хоча толком я сам не знаю.



 
SiveRДата: Субота, 31.10.2009, 15:57 | Повідомлення # 552
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1166
Репутація: 40
Статус: Offline
Quote (Rimori)

еее...Сівер, питання. А хіба ця дезінфекція щось допоможе??? це ж вірус, а не бактерія. а якщо я не помиляюсь,то вірус розвивається і живе лише в організмі. питання. в нас в країні ідіоти боряться з вірусом?

чи все ж допоможе???


Вони убивали мабуть не вірус, а просто клітини... Типу шоб вірус не мав де жити... Але загалом хз нашо вони те робили.

Що стосується свинячого грипу то він вбиває тільки конкретних людей і короч народ ше не вдуплях який між ними звязок. А загалом хворих на свинячий грип дуже дох. Наприклад в сімї з 4-ох чоловік хворі 2-є (власний приклад)


 
VettghernДата: Субота, 31.10.2009, 17:15 | Повідомлення # 553
Гуру
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2239
Репутація: 43
Статус: Offline
Quote (SiveR)
Наприклад в сімї з 4-ох чоловік хворі 2-є (власний приклад)

а ти впевнений,що то свинячий грип.а не ОРЗ чи ГРІ ?



 
RaiMoriДата: Неділя, 01.11.2009, 00:54 | Повідомлення # 554
Професіонал
Група: Перевірені
Повідомлень: 1396
Репутація: 38
Статус: Offline
Quote (SiveR)
Вони убивали мабуть не вірус, а просто клітини... Типу шоб вірус не мав де жити... Але загалом хз нашо вони те робили.

полили б якоюсь фінею, яка людей вбиває. тоді точно опзбулись би вірусу=))
а вірус грипу може жити і не в людських клітинах?? чо тоді тварини на нього не хворіють??
Quote (Vettghern)
висновок,що цей вірус,чи що воно є може жити і в повітрі

коли людина дихає або говорить вона видихає повітря,говорить і виділяє слюні(приклад містр Бін,на яку відстань його слюні розлітаються?? smile ) Висновок, містер Бін найзаразніша скотинана на Землі.Ось чого найбільше хворих на Західній Україні - район проживання містера Біна

Додано (01.11.2009, 00:54)
---------------------------------------------
Народ, хтось хоче літом поїхати в Америку по Ворк анд тревел???????


 
VettghernДата: Неділя, 01.11.2009, 09:38 | Повідомлення # 555
Гуру
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2239
Репутація: 43
Статус: Offline
Quote (Rimori)
Народ, хтось хоче літом поїхати в Америку по Ворк анд тревел???????

biggrin ага щас! хіба що "дрінк енд факінг"! happy



 
krezorДата: Неділя, 01.11.2009, 12:29 | Повідомлення # 556
Друг
Група: Модератори
Повідомлень: 966
Репутація: 26
Статус: Offline
Quote (Rimori)
коли людина дихає або говорить вона видихає повітря,говорить і виділяє слюні(приклад містр Бін,на яку відстань його слюні розлітаються?? smile ) Висновок, містер Бін найзаразніша скотинана на Землі.Ось чого найбільше хворих на Західній Україні - район проживання містера Біна

biggrin геніально))ось де корінь зла))


...і в помережані увійду ночі,
де ні жалю, ні радощів не ймуть,
а так живуть - і смерть свою жують..
 
SiveRДата: Неділя, 01.11.2009, 14:50 | Повідомлення # 557
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1166
Репутація: 40
Статус: Offline
Quote (Vettghern)
а ти впевнений,що то свинячий грип.а не ОРЗ чи ГРІ ?

Собсно всі симптоми збігаються =) Окрім останнього раптова нетипова клінічна пневмонія. =)


 
RaiMoriДата: Неділя, 01.11.2009, 16:43 | Повідомлення # 558
Професіонал
Група: Перевірені
Повідомлень: 1396
Репутація: 38
Статус: Offline
Quote (SiveR)
Собсно всі симптоми збігаються =) Окрім останнього раптова нетипова клінічна пневмонія. =)

тут то й потрібен доктор Хаус biggrin


 
SiveRДата: Неділя, 01.11.2009, 19:34 | Повідомлення # 559
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1166
Репутація: 40
Статус: Offline
Quote (Rimori)
тут то й потрібен доктор Хаус biggrin

Доктор Хлус бачив?

Я думаю, що причиною смерті є якийсь дрібязковий момент типу як ph крові чи водно-сольовий баланс крові...


 
RaiMoriДата: Неділя, 01.11.2009, 20:45 | Повідомлення # 560
Професіонал
Група: Перевірені
Повідомлень: 1396
Репутація: 38
Статус: Offline
Quote (SiveR)
Доктор Хлус бачив? Я думаю, що причиною смерті є якийсь дрібязковий момент типу як ph крові чи водно-сольовий баланс крові...

шо у всіх??? smile
думаю він звязав би щось з екологією.
почалось все на тернопільщині. там основним видом промисловості є харчова. на заводі сталось якесь чп. продукція порчена. і її відпрвили в різні регіони України. звичайно найперше сама тернопільщина, далі західна Україна і тд. короч браковану хімію почали використовувати у виготовленні харчів. при попаданні в організм харчові добавки порушують гормональний баланс, що признодить до неправильного функіонування легень, дальшу токсикацію і відмирання легеневих тканин...
все. ми розкрили таємницю таємничої хвороби в Україні smile


 
Пошук: