[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Без назви
SiveRДата: Субота, 23.08.2008, 13:30 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1166
Репутація: 40
Статус: Offline
Колись 1 чи 2 роки назад написав. Потім закинув і ніколи не писав. Якщо хтось хоче може дописати. Кста оповідання написав одним махом тому помилки гарантовані smile

Це було літом. Хлопець на імя Z! Прогулювався містом Івано-Франківськ. Він думав.

- Навіщо ми живемо? Особливо для чого я живу? Можливо потрібно зробити своє життя цікавішим. Перш за все створю "зловісний" контракт про смерть! Запишу туди всіх людей, які мені дорогі, і коли смерть прийде по них, нехай забере мене!

Ця думка додала йому промінчик впевноності і розрізавши долоню вздовж складки приклав її до другої руки. Таким чином він хотів укріпити контракт! На диво це йому не принесло болю чи ще чогось він навпаки почув радість через те що зробив щось хороше.

- Чому важається найгіршим гріхом коли ти робиш самогубство? Напевно через те, що ти міняєш плани вищих істот і за це вони на тебе гніваються. Отже вбивати себе чи робити спроби самогубства безглуздо.

Думаючи цю думку він сів на лавку в парку.

- Хм як я опинився в цьому парку? Я ж був на колії біля вокзалу... Він оглянув парк в якому сидів. На диво він був безлюдним тільки зверху крякали ворони. Віяв легкий вітерець і сонце вже майже зайшло за обрій. Він подивився на руку яку розрізав на вокзалі і побачив, що рани НЕМА!

- Як це може бути?! - не витримав і вигунув хлопець!
- Це ж було всього годину-півтори назад! - подумав він, з цікавістю оглядаючи долоню

- Тут немає часу, як і не має тебе! - відчув голос в собі !
Цей голос відрізнявся від свого голосу. Голос звучав досить тихо але водночас бив прямо в вуха!

- Гарний контракт, а ти готовий піти? - повторив голос.

Z відчув і переляк і радість в одночасть. Невже це дійсно той про кого показують у фільмах і йому пощастило з ним погворити.

- Так, я ж його затвердив кровю. -відповів про себе хлопець

- Кровю? Ха-ха. Якою кровю?

Хлопець подивився в низ і здивувався тіла не було! Піднявши голову він побачив, що парку не було. Не було нічого. Лише чорні і білі тони якогось коридору. Він не мав кінця і в кінці виднілась чорна пречорна пляма, а контури тунелю були окреслені слабкими білими кольорами.

- Невже так швидко? - протремтів хлопець!
- А що? Хіба ти хочеш щось зробити в тому світі?
Хлопця збило це з пантелику. Хвилину назад він йому нічого не було потрібно! А тепер? Тепер йому пролетіли образий qого рідних. Його пронизив страх!
- Що невже хтось із них помер? подумав він.
Так, ти готовий піти замість них?
Них? невже всі відразу... (відразу в думці пролетіли кадри якоїсь автомобіьної аварії)

Ні! вигукнув він. НІ! Я уклав контракт, поки я живий вони мусять жити! Ти не можеш забрати всіх! Він тремтів від страху, але ці слова самі вилетіли з рота. Я повинен воскреситись!
Борись борись борись. - безперервно крутилось щось всередині нього!

Він почав бачити свої кулаки які тримав біля роту. Тунель почав зникати. Він ввічув слабкий холод! Я живий! Подумав він. Адже я нічого не відчував в тому тунелю! Але ж чому я нічого не бачу окрім цієї темряви...


 
VettghernДата: Субота, 23.08.2008, 13:39 | Повідомлення # 2
Гуру
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2239
Репутація: 43
Статус: Offline
Дааа!!!Помилок!!!!Дофіга і трошки. biggrin biggrin biggrin А твір класний.є над чим подумати


 
ВітусяДата: Субота, 23.08.2008, 13:51 | Повідомлення # 3
Бувалий
Група: Перевірені
Повідомлень: 414
Репутація: 6
Статус: Offline
закінчи його будь ласка... мені дуууже цікаво дочитати до кінця... а якшо хтось зробе то замість тебе то повір як гарно це б не було зроблено то буде вже не то...
 
SiveRДата: Неділя, 24.08.2008, 23:25 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1166
Репутація: 40
Статус: Offline
Але ж чому я нічого не бачу окрім цієї темряви...

Частина 2

„Тому, що я віддав своє життя за близьку людину” – подумав він.
„За кого?”
„Мені потрібно взнати, що сталося... Обовязково я повинен повернутися.”

- „Повернутися? - знову пролунав то й голос.
„Вибач, але ти вже тут, і звідси не підеш.”

„Це пекло чи рай?” спитав хлопець.

Це темрява.... Невже так важко зрозуміти... – у відповідь пішов голос.

Засни. Засни. Засни. Покинь спогади про той світ... тепер ти в цьому.

Невже нема виходу звідси? –спитав хлопець.

Ти його бачиш? - смsiшкувато відповів голос.

ММ.. я нічого не бачу... я взагалі не відчуваю свого тіла...
Стоп!
Хм... Я ніколи так просто не здавася... Навіть в самих страшних снах я боровся... Коли я просинався я відчував такий же страх як я зараз відчуваю, але він минав... Минав і я ніколи не шкодував про свої дії у сні. Я намагався давати опір. На це й раз я теж дам опір.

„Це неможливо” - сказала Причина.
„Це божевілля" – замітив Опит.
"Це даремно" - відрізала Гордість.
"А ти спробуй... " - шепнула Мрія

„Я спробую! Я хочу повернутись. Для цього мені потрібне світло. Світло! Я хочу бачити світло!”

Тут немає світла, ідіот! – знову пронизся тихий трохи шиплячий холодний голос.

„Не має для тебе, але є для мене. Я відворю той світ в якому жив..”

- Таких як ти було мільйони... Що ж лишу тебе в спокою. Грайся далі.. – сказав спокійно то й же голос!

Мільйони... Як же так...

Тоді я стану "мільйони" першим!!!!....

Спочатку була темрява... Перші слова в Біблії... Ось куди я попав. Так ось чому я захотів побачити світло, бо світло уособлював Бог. Тобто, я мушу бути як він. Як Бог? Занадто для мене брати на себу таку відповідальність. Але я не дозволю, щоб через мене плакали мої рідні. Не дам їм сумувати.

Я хочу бачити! Я ХОЧУ БАЧИТИ! Я ХОЧУ БАЧИТИ!

- Бовдур ти ніколи нічого не побачиш хватить горланити... Спи.. - прошепотіло холодно щось позаду.

Я хочу бачити. Я бачу бачу бачу бачу... Я бачу тіні. Тіні! Тіні! Я бачу тіні! Тіні утворюються від світла. Я просто стою в тіні. Мені потрібно йти. Йти! Я піду. Моя уява дасть мені змогу йти. Спочатку ліва нога, потім права, ліва, права, ліва, права, ліва...

ТИ КУДИ? ТИ НЕ МОЖЕШ! СТІЙ! ТИ НЕ МОЖЕШ! - голос було чути скірзь але хлопець не звертав уваги він ішов до мети, яку поставив перед собою. Мета вже близько...


 
RaiMoriДата: Четвер, 25.09.2008, 00:55 | Повідомлення # 5
Професіонал
Група: Перевірені
Повідомлень: 1396
Репутація: 38
Статус: Offline
Прикольно!Філософія з Наруто)

 
VettghernДата: Субота, 11.10.2008, 14:21 | Повідомлення # 6
Гуру
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2239
Репутація: 43
Статус: Offline
так.сс..попрошу сильно не критикувати,це мій перший твір про сталкера..а те,що на рос. мові,я думаю..це не сильно вас збентежить.. happy

...Он бежал...Бежал вот уже три часа без оглядки.Ему везло,крупно везло,так как он еще не угодил ни в одну аномалию...
Он помнил как хотел пробратся за кордон,в зону,как рвал щипцами проволоку,стараясь не шуметь...а дальше,...а что дальше? Дальше его везли военние ночью,и из ихних шуток он понял что получил удар прикладом,после чего бил приволочен на базу солдатом-дежурним,после его били,...а потом он проснулся в грузовике,тяжело вспоминая последние события,а на него смотрел какой то солдат и говорил мол:"Везем тебя долгу, на арене виступать будеш,собака!Порвеш врага на куски - випустять они тебя.А нет так подохнеш!!"
Потом бил бой...Тяжелий бой.Его виставили с одним ножем против двох слепих псов и он победил.Но вместо воли его замкнули в клетку,а напротив в клетке сидели пси,зло скалясь,чуяли ведь человек рядом,а укусить - нельзя!
Он проснулся от взривов.В темную ночь бойци свободи атаковали базу долга.Ето били умелие сталкери,которие знали свое дело.С дикой територии присоединились снайпери-наемники,но застава долга хорошо охранялась.Бой длился около полчаса,пока все звуки не утихли.Под утро вияснилось что долговцев осталось очень мало.Военних уже не било.Видимо получив оплату за живой "товар" они уехали,чтоби не привлекать внимание одиночок,которие сидели у костров,курили и нервно хватались за стволи,как только кто-то из вояк появлялся на глаза.Естественно ни о какой арене не могло бить и речи...его послали рить окопи,укреплять вали для оборони и места для пулеметов.От работников он узнал,что свобода отошла з большими потерями,но как всегда обещала вернуться...
Потом он сбежал.Ето било ночью...Он уже не мог припомнить как ето случилось,но ему ето удалось...Он хотел добежать назад до кордона,а потом вернутся домой.Нет он не сломался,как большинство одиночек,не упал мертвим от шальной пули бандита или от укуса собаки.Он бил жив и ето било главним.И сейчас он хотел жить!!!
... Сзади он услишал рокот мотора.Его доганяли...Пригнув в кусти и бросился бежать,пригнувшись он виставил вперед палку,на случай какой либо аномали.Он знал что ето мало чем поможет,но перед смертью он хоть будет знать во что вляпался.
По кустах прошла автоматная очередь.УАЗик остановился и из него с криком и матами випригнули трое солдат и бросились на поиски.Ето дало ему время скрится в ближайшей канаве.По нечетким контурам предметов он определил,что находится на свалке.Где-то недалеко завил слепой пес.,потом еще один и еще...услишав шорох в кустах над собой он пригнул в ближайший автобус и виставил перед собой нож,которий всегда держал в ботинке.Черная тень бросилась на него,но только безсило дергнула слюнявой мордой перед лицом одиночки.Ухватив одной рукой за шею,он вспорол ей брюхо и начал ерзать рукой пока не ощутил на руки липку слизь внутренностей и тварь не сдохла.Откинул з себя тяжелое тело.он бросился к другим дверям автобуса.Услишав злобний вой,визги и крики он посмотрел и увидел что на военних напали слепие пси.Одного из них уже волокли в кусти для подальшего растерзания, остальные двое все еще стояли спина к спиной,отстреливая оставшихся тварей.Он побежал,ведь знал,что до кордону еще осталось где-то два километра.Он услишал:длинная очередь,...еще одна...потом одиночние вистрели с беретти,вновь очередь,крики раненого,визг собаки,мати...очередь,еще один крик,а потом вой,зловещий и протяжний,а потом - тишина..
Оминуя следующу аномалию он остановился.Он знал,что стая собак теперь не будет преследовать и есть возможность отдохнуть.Упершись о дерево он осмотрелся.На восходе небо окрасилось в ржавий цвет
Начинался новий день,а с ним и новая борьба за жизнь на етой враждебнрй територии,имя которой ЗОНА...





Повідомлення відредагував Vettghern - Субота, 11.10.2008, 14:22
 
SiveRДата: Субота, 11.10.2008, 19:49 | Повідомлення # 7
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1166
Репутація: 40
Статус: Offline
Переклади на укр =)

 
VettghernДата: Субота, 11.10.2008, 20:04 | Повідомлення # 8
Гуру
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2239
Репутація: 43
Статус: Offline
Quote (MeiKari)
Переклади на укр =)

І це все,що ти можеш сказати про мій геніальний твір?? cry cry cry
ехх..ти ж цинік нещасний!.. dry dry
biggrin biggrin biggrin biggrin



 
RaiMoriДата: Неділя, 12.10.2008, 03:00 | Повідомлення # 9
Професіонал
Група: Перевірені
Повідомлень: 1396
Репутація: 38
Статус: Offline
Хм...Ти впевнений що це ти написав?

 
VettghernДата: Неділя, 12.10.2008, 12:19 | Повідомлення # 10
Гуру
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2239
Репутація: 43
Статус: Offline
Quote (Rimori)
Хм...Ти впевнений що це ти написав?

Вибач,ти шо іпонувся чи шо? angry angry angry angry
Звичайно це я написав,мля..Райморі..я ..да я не знаю..як тобі доказати..Мусиш мені повірити,що це я написав,і все. Чи я тебе багато раз обманював? angry angry
І взагалі..невже я б став тут понтуватися чужим твором..але ..оце млять..да ну вас ..ніх** більше тут не напишу.. angry angry
Стараєшся..придумуєш....а тут тобі даже не вірять,що це твій твір.. sad sad



 
SiveRДата: Неділя, 12.10.2008, 19:18 | Повідомлення # 11
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1166
Репутація: 40
Статус: Offline
Твір класний, але переклади на укр мову =)

 
RaiMoriДата: Понеділок, 13.10.2008, 01:14 | Повідомлення # 12
Професіонал
Група: Перевірені
Повідомлень: 1396
Репутація: 38
Статус: Offline
Якшо перекладеш - повірю=)

 
VettghernДата: Понеділок, 13.10.2008, 13:44 | Повідомлення # 13
Гуру
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2239
Репутація: 43
Статус: Offline
Quote (Rimori)
Якшо перекладеш - повірю=)

Якби я хотів,я б писав зразу по українськи.. dry <_< dry <_<
Я писав по російськи,бо всі книги про сталкерів на російський
І дві частини гри теж на російській. smile





Повідомлення відредагував Vettghern - Понеділок, 13.10.2008, 13:44
 
krezorДата: Середа, 22.10.2008, 18:14 | Повідомлення # 14
Друг
Група: Модератори
Повідомлень: 966
Репутація: 26
Статус: Offline
а ти не будь як всі.відійди від усталвених норм.тру напиши по українськи+чекаємо ше шось.

...і в помережані увійду ночі,
де ні жалю, ні радощів не ймуть,
а так живуть - і смерть свою жують..
 
VettghernДата: Середа, 22.10.2008, 18:16 | Повідомлення # 15
Гуру
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2239
Репутація: 43
Статус: Offline
Quote (krezor)
а ти не будь як всі.відійди від усталвених норм.тру напиши по українськи+чекаємо ше шось.

Про сталкера??хм..ну ладно щось придумайу коли буду мати вільний час..в мене вже вот якийсь вірший нарисовується,але смутно якось...про вампірчиків.. fear fear fear
no



 
krezorДата: Середа, 22.10.2008, 18:20 | Повідомлення # 16
Друг
Група: Модератори
Повідомлень: 966
Репутація: 26
Статус: Offline
а ти напиши про кровососчиків smile

...і в помережані увійду ночі,
де ні жалю, ні радощів не ймуть,
а так живуть - і смерть свою жують..
 
ВітусяДата: Вівторок, 04.11.2008, 17:04 | Повідомлення # 17
Бувалий
Група: Перевірені
Повідомлень: 414
Репутація: 6
Статус: Offline
гм... да не треба перекладати. в мене також є твори російською. і вони нічого б не виграли якби я їх переклала. просто якщо мовою оригіналу була з самого початку російська то хай так і буде. все одно ми розуміємо.
твір цікавий) я б так не написала) у кожного своє)
 
VettghernДата: Вівторок, 04.11.2008, 17:10 | Повідомлення # 18
Гуру
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2239
Репутація: 43
Статус: Offline
Quote (Вітуся)
твір цікавий) я б так не написала) у кожного своє)

умммм.дякую..угнала жорстокого нефера в краску.. tongue



 
krezorДата: Середа, 19.11.2008, 16:10 | Повідомлення # 19
Друг
Група: Модератори
Повідомлень: 966
Репутація: 26
Статус: Offline
вот.зацініть.не моє(на жаль)але оч круто.
http://vkontakte.ru/photos.php?act=show&id=-4170518_117168805

Додано (19.11.2008, 16:10)
---------------------------------------------
не моє але ржачно:
Итак, ситуация: прекрасная принцесса заточена в замке, охраняемом злобным
драконом. А вот различные варианты окончания этой истории с любителями разных
стилей металлической музыки в роли рыцарей-героев.
POWER METAL
Герой приезжает на белом единороге, спасается от дракона, вызволяет принцессу из
замка, и они занимаются любовью в зачарованном лесу.

THRASH METAL
Герой приезжает, убивает дракона, спасает принцессу и трахает ее. Быстро и без
изысков.

HEAVY METAL
Герой приезжает на «Харлее», убивает дракона, выпивает немного пивка и трахает
принцессу.

FOLK METAL
Герой прибывает в компании друзей, играющих на баянах, скрипках, флейтах и
прочих странных инструментах, дракон, устав танцевать, валится на землю и
засыпает. Потом все уходят… Без принцессы.

VIKING METAL
Герой приплывает на боевом драккаре, убивает дракона своим могучим топором,
сдирает с него шкуру и съедает его, насилует принцессу до смерти, забирает все
ее драгоценности и сжигает замок, прежде чем уехать…

DEATH METAL
Герой приезжает, убивает дракона, трахает принцессу, убивает ее и уезжает.

BLACK METAL
Герой прибывает в полночь, убивает дракона и сажает его на кол перед воротами
замка. Потом содомизирует принцессу, совершает темный ритуал, выпивая ее кровь,
а затем убивает ее. Потом сажает принцессу на кол рядом с драконом.

GORE METAL
Герой приезжает, убивает дракона и разбрасывает его кишки перед замком, трахает
принцессу и убивает ее. Потом трахает ее труп, вспарывает живот и сжирает ее
кишки. Потом трахает труп еще раз, сжигает его и трахает снова.

DOOM METAL
Герой приезжает, видит огромные размеры дракона и понимает, что никогда не
сможет победить его, впадает в депрессию и убивает себя. Дракон съедает его и
закусывает принцессой. Так и заканчивается эта грустная сказка.

PROGRESSIVE METAL
Герой приезжает с гитарой и играет 26-минутное соло. Дракон убивает себя от
скуки. Герой поднимается в спальню принцессы и играет еще одно соло, используя
все приемы, которые он выучил на последнем курсе консерватории. Принцесса
убегает в поисках героя, который ездит на «Харлее» и слушает HEAVY
METAL…

GLAM METAL
Герой приезжает, дракон не может сдержать смеха, глядя на его внешний вид, и
пропускает его в замок. Герой крадет у принцессы косметику и пытается выкрасить
замок в симпатичный розовый цвет.

GRINDCORE
Герой приезжает, минуты две размахивает руками и орет что-то нечленораздельное,
а потом уходит.

NU METAL
Герой приезжает на раздолбанной Honda Civic и пытается сразиться с драконом, но
сгорает заживо, потому что его идиотские широкие штаны загораются от драконьего
пламени.

INDUSTRIAL METAL
Герой приходит в грязном плаще, показывает дракону всякие неприличные жесты, и
охрана под белые ручки выволакивает его из сказочной страны.

GOTHIC METAL
Герой приезжает в черной карете, вылезая, подправляет макияж. Долго смотрит на
дракона, демонстрируя ПАФОС, отчего тот впадает в депрессию и начинает плакать.
Герой проходит в замок, видит принцессу, понимает, что она не тру, впадает в
пафосную депрессию. Принцесса впадает в депрессию от поведения своего спасителя
и от того, что жизнь не удалась. Сказочная страна в депре. полный ангст.


...і в помережані увійду ночі,
де ні жалю, ні радощів не ймуть,
а так живуть - і смерть свою жують..


Повідомлення відредагував krezor - Вівторок, 11.11.2008, 16:16
 
RaiMoriДата: Середа, 19.11.2008, 16:49 | Повідомлення # 20
Професіонал
Група: Перевірені
Повідомлень: 1396
Репутація: 38
Статус: Offline
Quote (krezor)
FOLK METAL Герой прибывает в компании друзей, играющих на баянах, скрипках, флейтах и прочих странных инструментах, дракон, устав танцевать, валится на землю и засыпает. Потом все уходят… Без принцессы.

Quote (krezor)
PROGRESSIVE METAL Герой приезжает с гитарой и играет 26-минутное соло. Дракон убивает себя от скуки. Герой поднимается в спальню принцессы и играет еще одно соло, используя все приемы, которые он выучил на последнем курсе консерватории. Принцесса убегает в поисках героя, который ездит на «Харлее» и слушает HEAVY METAL…

Quote (krezor)
GLAM METAL Герой приезжает, дракон не может сдержать смеха, глядя на его внешний вид, и пропускает его в замок. Герой крадет у принцессы косметику и пытается выкрасить замок в симпатичный розовый цвет.

Quote (krezor)
GOTHIC METAL Герой приезжает в черной карете, вылезая, подправляет макияж. Долго смотрит на дракона, демонстрируя ПАФОС, отчего тот впадает в депрессию и начинает плакать. Герой проходит в замок, видит принцессу, понимает, что она не тру, впадает в пафосную депрессию. Принцесса впадает в депрессию от поведения своего спасителя и от того, что жизнь не удалась. Сказочная страна в депре. полный ангст

biggrin


 
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: